tilmeld link

Online Handel -» Fair Trade


Find forhandlere af fair trade produkter som kan betyde alt fra at producenterne har fået en fair pris for deres produkter - arbejdere har gode arbejdsforhold hvor de har indflydelse på egen hverdag så menneskerettighederne er overholdt.

fair2buy

fair2buy

Fair2buy.com sælger kun certificerede Fairtrade/Max Havelaar og økologiske produkter. Vi sælger både til private og til firmaer.
Du finder t-shirts, undertøj, køkkentøj og muleposer. Du kan få produkterne både med og uden tryk. Tryk er certificeret med EU-blomsten..
Fairplay

Fairplay

Fairplay er en webshop der forhandler fair trade legetøj i høj kvalitet.
Legetøjet er produceret af 7 familier på Sri Lanka under fair trade forhold, hvilket betyder gode og sikre arbejdsforhold og en rimelig løn til medarbejderne. Meget af trælegetøjet er lavet af gummitræ fra udtjente gummiplantager.

Det er malet i flotte farver med en maling der er testet for giftige stoffer.
Legetøjet er designet af et engelsk/srilan.
Rent tøj

Rent tøj

Forhandler fair trade og økologisk tøj i klassisk stil til lave priser - fra inderst til yderst - til voksne og børn. Sorte jeans, hvide skjorter, trøjer, undertøj og t-shirts samt kraftige håndklæder.

Alt er økologisk certificeret bortset fra t-shirts'ne fra Zimbabwe, hvor man ikke har råd til mærkning. Jeans'ne er lavet af fairtrade mærket bomuld, som giver garanti for ordentlige løn- og arbejdsforhold i bom.