tilmeld link

Online Handel -» Marked & Auktion

Køb af produkter igennem marked og auktioner. Vi samler her en række gode danske markeder eller auktioner. Lidt som et online kræmmermarked
351
4,2
 Stem
Den Blå Avis - dba.dk - Gratis annoncemarked

Den Blå Avis - dba.dk - Gratis annoncemarked Anbefalet webside!

dba.dk- Den Blå Avis er Danmarks største annoncemarked med køb, salg og bytte for private og virksomheder. Nu er den gratis at benytte!
Det er gratis for private at annoncere på dba.dk
Har du noget du enten vil sælge eller købe kan det næsten ikke gøres nemmere. Mange kender den gode gamle Blå Avis i papir format, men ved at lave markedet online er det meget mere dynamisk og opdateret. Derved en bedre brugeroplevelse..
76
3,8
 Stem
Gul & Gratis

Gul & Gratis Anbefalet webside!

Gul&Gratis udkommer på print som ugentlig avistillæg til: Nordjyske Stiftstidende, Jydske Vestkysten, Fyens Stiftstidende, Århus Stiftstidende. Gul & Gratis internetudgave opdateres dagligt.

En gratis annonce: Må indeholde op til 200 anslag, Må indeholde én pris pr. annonce. I salgsannoncer skal der oplyses en fast samlet pris eller en fast styk pris. Ved stykpris skal der oplyses antal.

Den samlede salgspris må ikke overstige 3..
34
3,4
 Stem
QXL.dk - Auktioner

QXL.dk - Auktioner Anbefalet webside!

På QXL.dk kan du købe og sælge alt i nyt og brugt. QXL slår sig på at være Danmarks største online markedsplads med 100% gratis medlemskab og gode muligheder for at tjene og spare penge.

QXL er pt. Danmarks største online auktion med over 500.000 registrerede medlemmer, og hver uge sættes ca. 1.000.000 varer til salg på QXL.dk.

QXL er en service for alle såvel private som firmaer, hvor du kan købe og s&ae.
24
3,2
 Stem
Alt i Maskiner

Alt i Maskiner

Vores Transport sektion har både køb, leje og salg af Lastbiler, Trailer og Varebiler.

På AltiMaskiner.dk er der både virksomheder og private annoncører, men her annonceres kun erhvervs/ maskinudstyr..
14
2,4
 Stem
Auktioner - Under Hammeren!

Auktioner - Under Hammeren!

Auktionsportal med online auktioner over brugte biler, motorcykler, campingvogne, både, knallerter, cykler og maskiner!.
7
3,3
 Stem
bornholmerbazar.dk

bornholmerbazar.dk

bornholmerbazar.dk er et online auktionshus / brugtmarked - hovedsageligt for Bornholm, men alle er velkomne.

På bornholmerbazar.dk kan man på en nem og brugervenligmåde slå en handel af.

Det er 100% gratis at købe og sælge på bornholmerbazar.dk.
14
3,4
 Stem
Brugtgrej

Brugtgrej

Brugtgrej.dk giver dig mulighjed for at købe og sælge brugt hobbyudstyr inden for musik, foto, amatørradio og med videre.
Gratis annoncering for private. Mange seriøse og detaljerede salgs- og købsannoncer..
11
2,5
 Stem
Bygnettet.dk

Bygnettet.dk

Hvad er Bygnettet.dk Bygnettet er et søsterselskab til Lastbilnettet som startede i 1997 og var det første brugtmarked i Danmark med synlige priser.
Det var visionen fra starten at være et professionelt samlingspunkt for brugt erhvervsudstyr uden fordyrende mellemled.
Du kan købe og sælge dit udstyr hurtigt og nemt til den rigtige pris. Bygnettet.dk bruges af alle erhverv som benytter entreprenørudstyr. Vi er i dag et samlingspunkt for byggebranche.
11
2,6
 Stem
Campingvogne Under Hammeren

Campingvogne Under Hammeren

Online auktion med køb, salg og udlejning af nye og brugte campingvogne, autocampere, teltvogne, telte og campingudstyr!.
12
2,8
 Stem
Danauktion.net

Danauktion.net

Danmarks hyggeligste auktionsside med 30.000 auktioner og 10.000 brugere!
Masser af interessante varer til salg - frimærker, bøger, mønter, glansbilleder, modeltog, samleobjekter og meget meget mere.
12
2,8
 Stem
Ditbrugtmarked

Ditbrugtmarked

Annoncemarked med gratis annoncer fra private, også gratis kontaktoplysninger.
Billeder på annoncer.
Kategorier: Antikviteter & Kunst, Barn & Baby, Bil-MC-Knallert, Billede & Lyd, Bolig, Boligindretning & have, Camping, Computer & telefoni, Diverse, Dyr & Tilbehør, Erhverv & Økonomi, Hobby & Fritid, Job & Karriere, Landbrug & Industri, Mode & Skønhed..
11
3,0
 Stem
ebuy.dk

ebuy.dk

vi sælger især mønter - smykker - ure - antikviteter og designermøbler. Et lille alternativ til alle de store auktionssites.
Small is beautifull. Vort salær er meget anstændigt - vi tager kun 10% fra såvel køber som sælger - det fås ikke billigere når vi skal stå for hele bandlingen incl forsendelse og betaling mm..
4
4,0
 Stem
Gadyet.dk Annoncemarked

Gadyet.dk Annoncemarked

Gadyet.dk är en av Danmarks største handelsplads på internettet og her findes annoncer fordelt på begge nye og brugte varer.

Ved hjælp af søgemaskinen Gadyet har udviklet, præsenterer vi din søgning i en uafhængig og neutral måde for ad markeder der er omfattet af vores søgemaskine.

Gadyet.dk er en søgemaskine for klassificieret annoncer af forskellig art. Gadyet kan levere et enormt udbud af tilbud inden.
7
2,4
 Stem
Industrinettet.dk

Industrinettet.dk

Prisen er den samme for alle og er ikke baseret på hverken antal ansatte eller om man sælger eller køber materiel.
Annoncepriserne er lavet ud fra hvor mange købs / salgs pladser man ønsker at have. Vi oplever også i stigende grad, at flere og flere vælger at støtte op omkring projektet, fordi de kan se værdien i at have et gennemsigtigt prismarked, så man kender værdien af ens eget materiel.
Der er i dag en vis tavshe.
5
2,2
 Stem
Internet Salg

Internet Salg

Her er funktionen som du kan anvende gratis, hvad enten du vil sælge eller købe biler, bolig, møbler, cykler, både, computere, køleskabe, vaskemaskiner, haveredskaber, sportsudstyr, videormaskiner, fjernsyn, værktøj, haveredskaber, frimærker, antikviteter, bøger, musik, telte, campingvogn eller noget helt andet. ..
5
2,2
 Stem
Landnettet.dk

Landnettet.dk

Landnettet er et søsterselskab til Lastbilnettet som startede i 1997 og var det første brugtmarked i Danmark med synlige priser.
Det var visionen fra starten at være et professionelt samlingspunkt for brugt erhvervsudstyr uden fordyrende mellemled.
Du kan købe og sælge dit udstyr hurtigt og nemt til den rigtige pris. Landnettet.dk bruges af alle erhverv som benytter landbrugsudstyr. Vi er i dag et samlingspunkt for landbruget og går aktivt i dialog .
21
3,5
 Stem
Lauritz.com

Lauritz.com

Lauritz.com tilbyder et anderledes univers af auktioner og en shoppingoplevelse med et sansepust.

Det er et sikkert, nemt og brugervenligt sted at købe ind på internettet. Det har altid været målet at lave netauktioner som kunden ville have dem.

Lauritz.com tror på, at glade brugere er de bedste til at anbefale siden til andre..

Netauktionerne kan tilgåes, hvor som helst og når som helst, så længe du har en PC eller mobil med adgang til internettet..
16
4,1
 Stem
Magneten - Gratis annoncering

Magneten - Gratis annoncering

Opret en gratis annonce på 2 minutter - magneten er stedet hvis du vil sælge eller købe noget, finde en ny kæreste, flere venner eller et nyt job.
Kort sagt, hvis du vil annoncere efter hvad som helst eller hvem som helst kan du gøre det her..
4
4,0
 Stem
Markedskalenderen - Find marked

Markedskalenderen - Find marked

Hjemmesiden er en åben side hvor alle kan tilmelde deres markedsarrangementer. Siden besøges hver måned af ca 80.000 besøgende.
Siden anvendes som inspiration til folk der ønsker at besøge markeder. Det er en dynamisk side med nye oprettelser hver eneste dag.
Markedskalenderen giver et hurtigt overblik over hvor og hvornår der er marked og hvor mange stadeholdere der forventes..
15
2,8
 Stem
Mascus

Mascus

Mascus: brugte maskiner & udstyr Den førende internationale markedsplads for køb og salg af brugte maskiner og transportmateriel specialiseret indenfor områderne entreprenørmaskiner, lastbiler, landbrugsmaskiner, materialehåndtering / trucks, skovningsmaskiner samt Have/Park maskiner..