tilmeld link

Online Handel -» Computer & IT

Køb software hos e-Gear.dk

Via den danske webshop e-Gear.dk kan du købe software og programmer til nogle af de laveste priser i Danmark. Vi fører bla. kendte producenter som Norton Symantec, Bitdefender, AVG, AVAST, F-Secure, Panda Security, Trend Micro, BullGuard, Trustport, Audials, Acronis, Kaspersky, Avira, McAfee, Webroot og mange flere til lave priser.

Vores koncept er enkelt og går ud på, at vi indkøber licensnøgler til software direkte hos producenterne. På den måde sparer vi fordyrende led, som leverandør og distributør, væk og kan tilbyde vores brugere at købe software til meget konkurrencedygtige og lave priser.

En del af vores koncept på e-Gear.dk består også i, at vi ikke opererer med den traditionelle fragt og levering. Når en kunde bestiller software hos andre webshops, så leveres en fysisk pakke indenfor 1-2 dage. På e-Gear.dk har vi valgt udelukkende at forhandle software som elekroniske downloads - det betyder, at du som brugere får leveret hele din bestilling per e-mail få minutter efter betaling. En bestilling består af et download-link, licensnøgle og en installationsguide. Fordelen er, at du ikke skal vente flere dage på den fysiske levering og kan installere din software med det samme.

Alle licensnøgler som bliver forhandlet igennem e-Gear.dk sørger vi for at gemme i vores database i minimum licensperioden. Det fungerer som brugerens sikkerhed for, at man altid kan få udleveret sin licensnøgle igen, hvis f. eks uheldet er ude og man skal formatere din computere eller lignende.

Vores support er på dansk og vi svarer indenfor 1 time hver eneste hverdag. I weekenden svarer vi også, men svartiden kan være 1-3 timer.


Adresse: Brummers Plads 35 1TH, 5000 Odense C.
Søgeord: software, antivirus, internet security, programmer
Tilføjet d.
Kategori: Online Handel » Computer & IT
Vurderet: Køb software hos e-Gear.dk
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,1 ud af 5 - baseret på 33 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

33
4,1
Stemmer:Køb software hos e-Gear.dk Link er blevet vurderet 4,1 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Køb software hos e-Gear.dk
Dit Navn:
Validering: 2 + 1 =
Kommentar:Relaterede links:

CoolerKit Denmark


Vi har alt til vandkøling og støjdæmpning: Komplette kits, kølehoveder, pumper, radiatorer, reservoirs, slange, fittings, køle

Inkclub.com - Blækpatroner & Laserpatroner


Spar op til 75% på blæk til din printer hos inkClub.com. Det er inkClubs ambition at have konkurrencedygtige, lave priser på blækpatrone

AVLavpris


Hej derude, prøv at tjekke denne nye hjemmeside, de har nogle vildt billige tilbud på kabler, tv-ophæng og andet av-udstyr.

Der er bl