tilmeld link

Online Handel -» Diverse

ToldPriser.dk

Skattereglerne og reglerne for import / køb af varer i lande udenfor EU er ubeskriveligt kringlede idet ikke alle varer er toldbelagte, og de der er, beskattes med forskellige satser afhængig af varetype.

Samtidig er der forskellige beløbsgrænser for hvornår der skal betales moms og hvor når der skal betales både moms og told.
Derfor har vi lavet en simpel og brugervenlig toldberegner, så du let kan beregne hvad det fx vil koste at købe en DVD film i en amerikansk netbutik, eller hvad du skal betale i sidste ende, ved at købe et par løbesko fra en webshop i Kina.

På ToldPriser.dk har vi gjort det komplicerede told-system, simpelt og brugervenligt, og det skulle nu gerne være let at finde ud af toldsatser og toldregler, samt beregne slutprisen på en ordre udenfor EU.


Søgeord: toldberegner, skat, afgift, moms, told, import, EU, priser, gebyr, udlandet
Tilføjet d.
Kategori: Online Handel » Diverse
Vurderet: ToldPriser.dk
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,1 ud af 5 - baseret på 12 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

12
4,1
Stemmer:ToldPriser.dk Link er blevet vurderet 4,1 stjerner
 Stem på dette link
Del & gem denne side:

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: ToldPriser.dk
Dit Navn:
Validering: 3 + 6 =
Kommentar:Relaterede links:

Badgeland.dk


På Badgeland.dk kan du vælge imellem 1000 forskellige færdige motiver eller lave dit helt eget badge, nøglering eller egen magnet.


Papirarmbånd


Festival armbånd - papirarmbånd, plastarmbånd og tekstilarmbånd. Festivalarmbånd af høj kvalitet og lav priser. Design onli

NonSmokers DK


En fantastisk verden af e-cigaretter, e-piber, e-cigarer. Alt i tilbehør og reservedele. Hos os finder du alt fra den lille elektronisk hyggesmøg