tilmeld link

Online Handel -» Diverse

ToldPriser.dk

Skattereglerne og reglerne for import / køb af varer i lande udenfor EU er ubeskriveligt kringlede idet ikke alle varer er toldbelagte, og de der er, beskattes med forskellige satser afhængig af varetype.

Samtidig er der forskellige beløbsgrænser for hvornår der skal betales moms og hvor når der skal betales både moms og told.
Derfor har vi lavet en simpel og brugervenlig toldberegner, så du let kan beregne hvad det fx vil koste at købe en DVD film i en amerikansk netbutik, eller hvad du skal betale i sidste ende, ved at købe et par løbesko fra en webshop i Kina.

På ToldPriser.dk har vi gjort det komplicerede told-system, simpelt og brugervenligt, og det skulle nu gerne være let at finde ud af toldsatser og toldregler, samt beregne slutprisen på en ordre udenfor EU.


Søgeord: toldberegner, skat, afgift, moms, told, import, EU, priser, gebyr, udlandet
Tilføjet d.
Kategori: Online Handel » Diverse
Vurderet: ToldPriser.dk
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,1 ud af 5 - baseret på 12 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

12
4,1
Stemmer:ToldPriser.dk Link er blevet vurderet 4,1 stjerner
 Stem på dette link
Del & gem denne side:

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: ToldPriser.dk
Dit Navn:
Validering: 1 + 10 =
Kommentar:Relaterede links:

Why Not


Vi har et stort udvalg i spøg og skæmt samt udklædning til voksen, alt lige fra dragter over parykker, masker og diverse tilbehør, der

Securityshop.dk


Securityshop.dk tjener det formål at servicere personel i forsvaret, politiet, sikkerhedsbranchen og enhver anden der måtte have behovet.
Securi

LINDS AS - Landbrugsartikler, rengøring og alt i dagligvarer og beklædning


Hos Linds finder du nærmest alt. Linds fører et sortiment der spænder over 25.000 varenumre indenfor dagligvarer, kontor og data, beklæ