tilmeld link

Online Handel -» Pleje & Helse

Slip af med fedtet hår med en naturlig og miljøvenlig tørshampoo

Der er intet mere irriterende end følelsen af, at man lige har været i bad og straks efter begynder håret at fedte igen. Heldigvis findes der en nem og skånsom løsning, som sørger for, at du nemt kan skippe en hårvask uden at gå på kompromis med et fedtet look: Elous tørshampoo i pulverform gør din daglige rutine nemmere og hurtigere samtidig med at opfriske håret på helt naturlig vis. Elous tørshampoo pulver er både innovativ, økonomisk og miljøvenlig, så du med god samvittighed kan springe en hårvask over og nyde følelsen af friskt hår en dag mere. Hvis du overvejer at integrere tørshampoo pulver i din daglige hårrutine, kan du læse mere nedenfor og opdage de mange fordele ved denne praktiske løsning.

Mange fordele ved at bruge Elous tørshampoo


En af de mest tiltalende grunde til at skifte til tørshampoo er muligheden for at springe en hårvask over uden dårlig samvittighed. Elous tørshampoo er lavet med 100 % naturlige og økologiske ingredienser uden unødig kemi. Ved at vælge pulverform undgår du samtidig sundhedsskadelige aerosoler. Desuden er emballagen lavet af glas med aluminiumslåg og dermed 100% plastikfri. Tørshampooen påføres bedst ved brug af en specialudviklet tørshampoobørste, som du også kan finde på Elous hjemmeside.

Elous tørshampoo er også ideel på rejsen på grund af sin størrelse og den nemme pakning, hvilket minimerer pladsforbruget i toilettasken.

Elous tørshampoo er formuleret med naturlige ingredienser, der nænsomt absorberer overskydende olie i hovedbunden, så din hårbund ser opfrisket ud på et øjeblik. Det skaber volumen og giver dit hår et rent og lækkert look.

Skånsom tørshampoo for dig og miljøet


Hvis du lider af irriteret eller tør hovedbund, er Elous tørshampoo et godt valg. Den er skånsom mod hovedbunden, da den hverken indeholder kemiske tilsætningsstoffer eller parfume. Den fås i to varianter: "Dark" blender perfekt med mørkt hår, inklusive rødt, mens "Light" passer til lyst, gråt, ginger, hvidt og mellemblondt hår.

Tørshampooen er beriget med nøje udvalgte naturlige ingredienser, der er skånsomme mod din hud og miljøet. Forkæl dig selv i dag med en tørshampoo fra Elou og oplev dens plejende effekter. Besøg Elous hjemmeside for at udforske deres udvalg af tørshampooer i pulverform.

Adresse: Ny Kongensgade 11A, 1472 København K
Telefon: +45 60606970
Søgeord: tørshampoo, fedtet hår, elou
Tilføjet d.
Kategori: Online Handel » Pleje & Helse
Vurderet: Slip af med fedtet hår med en naturlig og miljøvenlig tørshampoo
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 5,0 ud af 5 - baseret på 2 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer
2
5,0
Stemmer:Slip af med fedtet hår med en naturlig og miljøvenlig tørshampoo Link er blevet vurderet 5,0 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Slip af med fedtet hår med en naturlig og miljøvenlig tørshampoo
Dit Navn:
Validering: 5 + 4 =
Kommentar:Relaterede links:

Helsevarer


Alt indenfor helseprodukter; Lige fra almindelige Vitaminer, Mineraler, Fiskeolie og Kosttilskud til Massageolie, brikse, naturundertøj, akupunkturn&arin

BabyOrNot - graviditetstest & ægløsningstest


BabyOrNot.dk - Billige graviditetstest og ægløsningstest til dig der ønsker at blive gravid.
Deltag i debatten på vores forum og l

Barefødder - webshop for fodterapi


En unik webshop med fod- og wellnessprodukter til alle aldersklasser.
Her kan du finde produkter, der giver dig større glæde med føddern