tilmeld link

Online Handel -» Tøj & Mode

Me&Mommy

Me&Mommy – er et univers af sko og tøj til både kvinder og børn. Et univers vi er superstolte af og hvor hver enkelt sko og tøj-del er nøje udvalgt. På vores webshop finder du tøj til de kære små fra str. 50-122 samt alt indenfor sko til dine børn – prewalkers, sneakers, sko, gummistøvler, futter osv.

Vores tøj til kvinder spænder bredt i smag og størrelse – vi forhandler tøj fra str. 34 til str. 54. Vi fører et stort udvalg indenfor sko – både til den unge teenager og til den modne kvinde. Lige fra sneakers til sandaler, fra komfort sko til fede stiletter.

Fysisk butik i Dronninglund Vi er en familievirksomhed, som har eksisteret i over 25 år. Vi har derfor en solid forretning, hvor vi kender de fleste af vores kunder rigtig godt – og det elsker vi! Vi har fysisk butik i Dronninglund, ca. 40 km nord for Aalborg – hvor vi altid står klar med personlig og ærlig hjælp. Vi elsker den personlige kontakt med vores kunder, hvor vi også tit snakker om andet end lige tøj og sko. Vores fysiske butik består af 3 dele. En skobutik, som hører under kæden Skoringen, hvor du kan finde sko til hele familien. I sammenhæng hermed har vi en tøjbutik, som hedder Laura – opkaldt efter min oldemor. Her finder du dametøj til en hver smag og i alle størrelser. I foråret 2021 startede vi en afdeling med børnetøj i butikken, som vi håber i tager rigtig godt imod.

Webshop - Me&Mommy I foråret 2021 har vi taget springet og startet denne webshop. Navnet Me&Mommy kom egentlig hurtigt til os og den refererer til det vores webshop indeholder – nemlig et univers til mor og barn. Men i navnet ligger også forholdet mellem min mor og jeg.

Vi brænder for at vores kundekontakt skal være personlig, nærværende og med en snert af familie. Vi håber du kan mærke den følelse igennem skærmen – både når du betjener vores webshop eller finder inspiration igennem vores facebook og instagram.


Adresse: Stationsvej 1, 9330 Dronninglund
Telefon: +45 62264100
Søgeord: skoringen, meandmommy, tøj til børn, tøj til kvinder, sko, støvler
Tilføjet d.
Kategori: Online Handel » Tøj & Mode
Vurderet: Me&Mommy
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,5 ud af 5 - baseret på 2 stemmer

Facebook: Facebook profil
Ret Link: Giv os besked om ændringer

2
4,5
Stemmer:Me&Mommy Link er blevet vurderet 4,5 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Me&Mommy
Dit Navn:
Validering: 3 + 1 =
Kommentar:Relaterede links:

Hair extensions hos Qmode.dk


Hos Qmode.dk tilbyder vi et stort udvalg af hair extensions i absolut bedste kvalitet. Ægte remy AAA kvalitet - Super blødt og lækkert h&arin

Trend2


Trend2 har modetøj i str. 34-60 til enhver dame samt sko/støvler og smykker. Støvler til brede lægge. De har både butik i Roski

Lolabi Vintagetøj


Lolabi Vintagetøj sælger fint og unikt tøj fra forgangne tider. Du kan finde tøj fra 70'erne, 80'erne og 90'erne.

Vores vinta